Formål
Formålet er at opkvalificere lærere til at arbejde med elever i matematematikvanskeligheder. Med særligt fokus på regnestrategier

Indhold
Dagen indeholder oplæg ved Bent Lindhart og Maria Grove Christensen.
Bent Lindhardts liv har været fyldt med matematik, siden han blev uddannet som lærer. I dag er han lektor på University College Sjælland, hvor hans arbejdsområde bl.a. er matematikkens didaktik. Han lidt af en multikunstner inden for matematikundervisning.
Han har været en dynamisk og innovativ forlagsredaktør for bl.a. flere lærebogssystemer i matematik til folkeskolen og også selv lærebogsforfatter. (uddrag af: https://politiken.dk/navne/foedselsdage/art5442047/Bent-Lindhardt)
Maria Grove Christensen brænder for spændende matematikundervisning af høj kvalitet og ønsker som matematikvejleder at gøre en forskel, der rækker ud over egen undervisning.
I forbindelse med sit afgangsprojekt på diplomuddannelsen, som blev kåret af lærerproffesion.dk som årets bedste pædagogiske diplomprojekt, var hun meget optaget af, at forskning og viden omsættes til praksis.
I samarbejde med forlaget Pind & Bjerre omsætter hun derfor sin viden om undervisning i regnestrategier i indskolingen til konkrete undervisningsmaterialer.
(http://grovechristensen.dk/about.html)

Udbyder
PPR i samarbejde med Skoleafdelingen.

Målgruppe
Lærere der underviser i matematik og matematikvejledere.

Tid og sted

Tirsdag d. 9/10 2018, kl. 8.30 – 15.30, på VIA, Nattergalevej, Silkeborg

Økonomi

Der er forplejning på dagen, deltagelse gratis.

Vikardækning

Skolerne sørger selv for vikardækning.

Tilmelding
Sker på fællesnettet under korte kurser.